Krevet za pse bez šivanja

Ako je kod vas kao i kod Doggy Lilly, tada je krevet za pse nužan dio svake sobe. U radnji, dnevnom boravku, spavaćoj sobi … Lilly ima svuda svoj udoban kutak.

Pasji krevet je vrlo bitan dio pasje opreme, jer je svakom psu potreban prostor, koji je samo njegov, gdje se osjeća sigurno, gdje se može odmoriti, a na kraju i sakriti pred vašim gostima.

Unatoč velikom izboru kreveta za pse u svim prodavaonicama odlučili smo se ipak da možemo i sami sašiti unikatni krevetac za naše omiljene kučne ljubimce po našem guštu.

Potrebno nam je:

- 2x 1 m velura (u dvije različite boje)
- vlaknasto punjenje
- škare
- metar i ravnalo

Sada kada znamo što nam sve treba, možemo krenuti s radom uz dobru volju i nesto strpljenja.Jedna od prednosti kod šivanja kod kuće je ta da krevetac možemo potpuno prilagoditi našem psu.

Kada uzimate mjere budite pažljivi, da na svakoj strani dodate 10 cm za trake, koje ćete međusobno zavezati i dodatnih 10 cm jer se velur često skupi kad ga vežemo. Znači, izmjerite koliko veliki krevet želite napraviti i na svakoj strani dodajte 20 cm materijala.

Iz svake boje izrežite pravokutnik i oba dijela položite zajedno. U sljedećem koraku okolo svakog dijela izrežite 10 cm duge i 5 cm široke trake, kao što je to prikazano na slici.Slijedi vezivanje čvorova – to napravite tako, da međusobno zavežete trake iz jednog i drugog materijala, ostavljajući dve ili tri trake nevezane, da možete krevetac napuniti punjenjem. Kada završite s punjenjem zavežite i preostale trake do kraja.
Tako možete brzo i jednostavno napraviti krevet za vaše kućne ljubimce. Lilly je svoj krevet zavoljela u trenu oka, i tako će svoj krevetac zavoljeti i vaš pas.

Fotografjie i teksr: Doggy Lilly


Artikli koje preporučujemo za vaš projekt:
Za kupovine iznad 50€ je dostava besplatna