Opremanje dječje sobe

Uz malo kreativnosti i mašte možete se upustiti u pravu avanturu prilikom uređenja dječje sobe. U sobu dodajte zanimljive dodatke koji će staviti točku na i, a sobu pretvoriti u omiljeni prostor vašeg mališana. Od sada će aktivno provođenje slobodnog vremena u njoj biti pravo iskustvo, a odabirom prirodnih i ugodnih materijala postići ćete da će dječje dnevno i noćno sanjarenje biti opušteno i ugodno.

1. POSTELJINA

Kada je riječ o posteljini bitno je odabrati 100% pamučnu tkaninu kako bi vam sati spavanja bili mirni i ugodni. Predlažemo pamučni popelin koji je prirodan i prozračan, ili mekanu pamučnu tetra tkaninu. Osim toga, posteljina je prekrasan dekorativni dodatak u dječjoj sobi jer možete birati između raznih uzoraka i boja.

 

 

 

2. PREKRIVAČ

Od udobnog pamučnog vafla možete napraviti prekrivač s coflekima (pogledajte našu blog objavu) koji će se dobro slagati s bojama posteljine. Prekrivač neće biti koristan samo u hladnijim mjesecima, već i ljeti, jer je izuzetno prozračan, tako da ga možete koristiti tijekom cijele godine. Tijekom dana, međutim, poslužit će kao prekrivač za krevet.

 

 

 

3. DEKORATIVNI JASTUCI

Kutak za igru ​​bit će još ugodniji ako mu dodate neke ukrasne jastuke. Iz našeg skupa dekorativnih tkanina sigurno ćete pronaći uzorak koji će biti pisan na kožu vašeg mališana.

 

 

 

4. LJULJAČKA

Uz malo mašte, napravite dječju ljuljačku i namjestite je u dječju sobu. Izvrstan je ukrasni element, a istovremeno će dječja radost prilikom korištenja ljuljačke biti neopisiva. Za izradu preporučujemo deblje dekorativne tkanine. Prilikom ugradnje pazite da je ljuljačka pravilno pričvršćena na strop i njezinu nosivost.

 

 

 

5. INDIJANSKI ŠATOR

Indijski šator možete postaviti u dječju sobu, a u toplijim mjesecima možete ga premjestiti na vrt ili terasu. Šator je dovoljno prostran da se može igrati nekoliko malih Indijanaca, koji će biti oduševljeni. Česti posjetitelji tipija su i roditelji koji vole zadržati dijete unutra. Pogledajte naš blog o izradi tipija po vašem izboru.

 

 

 

6. IGRAČKE

Kuća je uvijek puna dječjih igračaka, ali one napravljene kod kuće imaju posebnu vrijednost i mjesto na polici. Za svog mališana možete izraditi igračke iz različitih materijala (pamuk, tetra tkanina, pliš, čupavi materijali), senzoričke knjige ili druge umne igre.

 

 

 

7. KOŠARA ZA IGRAČKE

Kad završe satovi igre, trebaju igračke na svoje mjesto. Za dječju sobu napravite košare za spremanje igračaka od lakše dekorativne tkanine kako bi one uvijek bile na mjestu, a soba će biti pospremljena i uredna.

 

 

 

8. ZAVJESA ZA ZAMRAČIVANJE

Zavjese za zamračivanje su odličan izbor za dječju sobu. Odabirom ovih neće biti više problema s jutarnjim sunčevim zrakama koje prerano probude vašeg mališana iz njegovog slatkog sna. Tkanine za zavjese za zamračivanje sastoje se od tri gusta sloja, čiji je srednji sloj izrađen od crnih niti, koje pružaju izvrsno tamnjenje prostorije, a istovremeno štiteći od sunčeve topline.

 

 

 

9. JEČJA SJEDEĆA GARNITURA

Svaku dječju sobu možete opremiti mini sjedećom garniturom. To će vašem mališanu služiti kao udobno sjedalo za čitanje, kutak za opuštanje ili mjesto za bezbrižno igranje s omiljenim igračkama. Provjeri naš blog za izradu dječje sjedeće garniture.

 

 

 

10. PODLOGA ZA IGRANJE

Podloga za igranje izvrstan je izbor za sigurnu i ugodnu igru ​​vašeg mališana. Na našem blogu provjerite izradu vrlo korisne podloge za igranje koja služi i kao vreća za spremanje igračaka.

 

 

 

11. DEKORATIVNE ZASTAVICE

Zid dječje sobe ukrasite ukrasnim zastavicama napravljenim od lakše dekorativne tkanine ili pamučnog popelina. Možete birati između raznih boja i uzoraka.

 

 

 

12. ZABAVA U PIDŽAMI

Pidžama treba biti udobna i prozračna kako bi spavanje bilo što ugodnije. Možete birati između raznih materijala s dječjim motivima, poput pamučnog jerseyatetra tkanine ili elastičnog frotira. Odaberite pravi kroj, simpatičan uzorak i zabava može započeti.

 

Za kupovine iznad 50€ je dostava besplatna